Comença un nou Curs Polític

Comencem un nou curs polític amb els reptes i les responsabilitats entomades amb el nou equip de govern. L’entrada a l’Ajuntament sempre necessita un temps d’adaptació i diagnòstic proper per engegar els canvis. 

Hem de dir que la situació trobada a l’Ajuntament no ha estat fàcil en el pla econòmic i la quantitat de factures impagades han fet que el primer repte sigui endreçar la situació econòmica del Consistori, per així poder començar a desplegar un nou model de gestió i els compromisos de govern. Reptes com l’habitatge, la gestió dels residus, el pla d’igualtat, el transport i la millora de la sostenibilitat energètica són una prioritat. 

Un cop acabada la Festa Major, podem dir que ha estat un èxit de participació i s’ha desenvolupat en un ambient festiu sense incidències greus. L’equip de govern ens vam incorporar el mes de juny i, per tant, aquestes festes ja estaven molt organitzades, així doncs que s’ha de reconèixer la feina feta per l’anterior equip així com pels tècnics i l’actual regidora de Festes i el regidor d’Esports. 

Des de la regidoria d’Igualtat hem posat en marxa, per primera vegada, El Punt Lila, que ha estat una novetat durant aquesta Festa Major. Aquest espai ha estat un punt d’informació, assessorament, atenció, acompanyament i recull d’incidències d’agressions sexistes que han pogut succeir durant la Festa a la nit. Ha estat visitat per unes 600 persones (entre participants en les dinàmiques, observadores o sol·licitants algun dels productes que s’hi oferien). Ha estat molt ben rebut, cosa que es fa palesa per l’alt nivell de participació, així com pels comentaris positius de moltes de les persones que s’hi ha adreçat. Alhora, celebrem que no hi ha hagut casos greus, tot i que s’ha donat diferents nivells de suport. 

Des de la regidoria de Sanitat volem felicitar i agrair als delegats a l’Ametlla de l’Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental i a tota la gent que va participar en la donació de sang durant el dissabte 24 d’agost durant la Festa Major, on es va batre el rècord mai obtingut en donacions de sang a l’Ametlla del Vallès amb més de 100 donacions, el que posa de manifest el compromís i la solidaritat que existeix a l’Ametlla, la qual volem seguir fomentant i eixamplant.