L’Ametlla del Vallès ha votat canvi

El diumenge 26 de maig a l’Ametlla del Vallès es va votar canvi. La participació va pujar fins al 66,6%, més de 10 punts respecte a l’any 2015. Això és una bona notícia i explica millor la voluntat de canvi expressada a les urnes. Dels 4.316 vots les candidatures d’ERC, Ametlla’t i l’Ametlla En Comú Podem que van proposar obertament la necessitat d’un canvi en el govern de l’Ametlla del Vallès van obtenir 2582 vots, mentre que la suma del govern de Junts per l’Ametlla (CIU) i PSC van sumar 1.456 vots. És molt clar i evident que existeix una majoria aclaparadora que no ha avalat la gestió del govern i ha votat perquè hi hagi un canvi a l’Ametlla del Vallès.

Volem felicitar en Pep Moret i ERC per haver guanyat aquestes eleccions havent estat la llista més votada i, per tant, és a qui pertoca liderar aquest canvi. El gran resultat d’Ametlla’t els fa també protagonistes i responsables per fer aquest canvi possible. Nosaltres compartim visions en model de poble, participació, transparència i un munt de coses, per això el nostre alè anirà en aquesta direcció, que confiem sigui la millor i la que pot encarar una nova etapa.

Després de vuit anys amb Andreu González com alcalde de l’Ametlla del Vallès, és el moment d’implantar noves formes de fer política, de fer un pas endavant i afrontar els reptes que l’Ametlla necessita. S’han d’abandonar pràctiques polítiques que mai més haurien de tornar. Durant aquests quatre anys fent oposició hem vist com el menyspreu i les formes polítiques aplicades per l’alcalde no estaven a l’alçada del que aquest municipi mereix. Segur que s’han fet coses bé, no diem que no, segur que hi ha hagut gent que s’hi ha deixat la pell, i no volem ser injustos amb ella, però la veritat és que no es pot fer un balanç positiu d’aquest govern i d’aquí segurament la pèrdua de dos regidors/es.

Volem agrair a les 4.316 persones que han votat en aquestes eleccions i especialment a les que ens ha votat, moltes gràcies, farem tot el possible per correspondre la vostra confiança.